طراحی وب سایت - طراحی سایت
Bounce Rate چیست و چگونه عمل می کند
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 14:51

در این قسمت از مقالات طراحی سایت می خواهیم بگوییم Bounce Rate چیست و چگونه عمل می کند . در ابتدا به تعریف لغت Bounce rate می پردازیم . لغت Bounce در انگلیسی به معنای گزاف گویی می باشد و Bounce rate را به طور لغوی می توان میزان پس زدگی نامید . به طور کل Bounce Rate میزان بازدیدکنندگانی که وارد سایت و یا صفحه شما شده اند و بدون آنکه وارد پیج دیگری از سایت شما شوند و یا بر روی لینکی کلیک کنند ، سایت شما را ترک میکنند .

Bounce rate میزان بازدیدکنندگان از سایت شما و همچنین مطالب مفیدی که کاربران به آن دسترسی نیافته اند و یا گرافیک سایت شما را نپسندیده اند و یا از بازدید سایت پشیمان شده اند را نشان می دهد بنابراین هرچه درصد Bounce Rate کمتر باشد ، شما سایت موفق تری محسوب میشوید . از عواملی که موجب بالا رفتن bounce rate می شود این است که وقتی کسی شما را میبیند و یا کلمات کلیدی را در گوگل جستجو میکند و به سایت شما می آید ولی نشانی از خواسته خود نمیبیند ، به شدت دلزده شده و سایت را ترک خواهد کرد .

انتخاب رنگ نامناسب و بی ربط به لوگو و نام شرکت و یا حجم بالای صفحات به دلیل استفاده از عکس های پرحجم نیز این امکان را دارند تا در فراری داردن کاربری موثر باشند . برای داشتن bounce rate پایین باید فیلدها را در جای درست خود قرار داد و از عبارات مناسب برای هدایت کاربران استفاده کرد .
همینطور هدایت کاربران در تبلیغات و سئو سازی ، به یک صفحه فرود (Landing Page ) مناسب نیز از مهمترین عوامل میباشد که باید رعایت شود . ضمن آنکه کلیک بر روی تبلیغاتی که لینک خارجی دارند و باعث میشوند کاربر از سایت شما خارج شود نیز ، Bounce Rate سایت شما را بالا میبرد.

اگر پیغام ها و توضیحات خطا به درستی طراحی نشود می توانند عاملی مهم در افزایش bounce rate باشند . مثلا اگر در فرمی خطایی صورت گرفت پیغام خطا در همان قسمت input وارد شود و از نمایش پیغام خطا توسط pop up اجتناب شود . اگر از پیغامی جهت راهنمایی یا دادن دستورالعمل به کاربران استفاده می کنید سعی کنید از جملات مثبت استفاده نمایید . از به کار بردن لغاتی چون – خطا – ، – اشتباه – ، – باید – ،…. اجتناب کنید و سعی کنید از لغات مثبت تری استفاده نمایید که کاربر احساس حماقت و جهالت نکند .

فرمول تقریبی Bounce Rate


بازدیدکنند هایی که یک صفحه را میبینند و خارج می شوند ، تقسیم بر تعداد همه بازدیدکننده ها . این عدد درصدی تقریبی توسط گوگل آنالیتیک و الکسا نیز در اختیار ما قرار می گیرد. بدیهی ست که هرچه عدد کوچکتر باشد نشان دهنده این است که وب سایت شما مورد علاوه ویزیتورها قرار گرفته است .

منبع : طراحی سایت


فایرباگ چیست و کارکردن با آن چگونه می باشد؟
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 1:46

در این قسمت از آموزش طراحی سایت می خواهیم به توضیح برنامه ی فایرباگ بپردازیم و بگوییم که فایر باگ چیست و کارکردن با آن چگونه می باشد ؟
فایرباگ یک نوع برنامه ی اپن سورس می باشد که به عنوان ابزار کمکی در وب مورد استفاده قرار می گیرد . این برنامه مخصوص مرورگر فایرفاکس می باشد . بیشترین کاربرد این برنامه سرعت بخشیدن به روند کاری می باشد همچنین زمان انجام عملیات آزمون و خطا را کاهش می دهد .

فایرباگ

به خاطر همین کاربرد فایرباگ بیشتر افرادی که در زمینه ی طراحی سایت و سی اس اس کار می کنند از این برنامه برای رفع عیوب وب سایت خود و همچنین بررسی استراکچر سایت های دیگر استفاده می کنند . همانطور که از اسم این برنامه پیداست این برنامه یدک کش اسم مرورگر خود یعنی فایرفاکس می باشد .شما می توانید پس از دانلود این برنامه و مرورگر فایر فاکس به تشریح وب سایت ها بپردازید .برای استفاده از این برنامه از دکمه ی F12 استفاده می کنند .

برای استفاده از فایرباگ از طریق context menu مرورگر کافی ست با کلیک راست کردن در سایت گزینه ی inspect element را انتخاب کرده  تا پنل فایرباگ ظاهر شود . همچنين براي باز کردن پنل فاير باگ مي توانيد روي دکمه فاير باگ کليک کنيد. با توجه به ورژن فاير فاکس شما اين آيکون در پائين صفحه سمت راست يا بالا سمت راست کنار نوار جستجو قرار مي گيرد .

برای استفاده از فایرباگ در یک پنجره جدید روی صفحه می توانید از دکمه نمایش در پنجره جدید را از فایرباگ کلیک کنید . باتوجه به اینکه کار اساسی فایرباگ بررسی می باشد این پنل به شما در بررسی و درک html عناصر درون صفحه کمک می کند.در سمت چپ صفحه شما قسمت نمایش ند وجود دارد که تشکیل دهنده صفحه ای که در مرورگر شما باز است را نمایش می دهند .

ندها به شما کمک می کند تا به ویرایش عناصر html بپردازید این ابزار نشان می دهد که مرورگر به چه صورت به پیاده سازی و اجرا کردن عناصر اچ تی ام ال در صفحه می پردازد و عناصر مشخص در کجای صفحه قرار دارد با استفاده از این ابزار می توانید به مشکلات مربوط به margin و padding در صفحه پی ببرید . وقتي که شما بر روي ند هاي اچ تي ام ال کليک مي کنيد روي نوار بالاي بخش نمايش ند ها، مسير هر ند نمايش داده خواهد شد . از اين مسير براي افزودن يا نوشتن هر نوع سي اس اس مورد نياز بطور مخصوص و مشخص، براي يک بخش به خصوص، از عناصر وب سايت که مشابه قسمت هاي ديگر در صفحه وب سايت شما مي باشد و همچنين براي دريافتن اينکه بخشها و عناصر صفحه داراي چه خصوصياتي از سي اس اس هستند استفاده مي کنيم . براي اينکه هر چه سريعتر به عنصر اچ تي ام ال مورد نظر خود دست يابيد مي توانيد از نوار جستجوي سمت راست پنل استفاده کنيد که با هاي لايت توسي در بخش نمايش ند ها ، بخش مورد نظر را نمايش خواهد داد .

 حال به تعریف پنل کناری که در سمت راست دیده می شود می پردازیم . این پنل 4 پنل دیگر را در خود جای داده است که عبارتند از :

1) استایل : پنل استايل style در پنل کناري به شما تاثير سي اس اس هاي مهم عناصر صفحات وب را نمايش مي دهد اين پنل نمايي از استايل شيت ( صفحه نوشتن کد هاي سي اس اس ) با شماره خط آن سي اس اس را نمايش مي دهد. در اين حالت شما بيشتر از يک استايل شيت خواهيد داشت .

2) قالب : در پنل محاسبات يا computed ، شما خصوصيات سي اس اس را مشاهده خواهيد کرد مانند font-size, font –color,text-align و غيره اين اطلاعات به شما در درک نحوه ارائه اين کد ها توسط مرورگر کمک ميکند .

3) محاسبه : پنل قالب layout در پنل کناري ، تصويري از باکس مدل هاي يا تقسيم بندي صفحه وب را. نمايش ميدهد. اگر شما جزو آن دسته از طراحان وب هستيد که با نگاه کردن مي آموزيد اين پنل بهترين امکان را به شما براي يادگيري هر چه بهتر مي دهد .براي يادگيري margin و padding صفحه، آشنايي با تقسيم بندي صفحه وب از اين ابزار به راحتي مي توانيد استفاده کنيد با دوبار کليک کردن روي اعداد نمايش داده شده در اين پنل شما مي توانيد آزمايش هاي خود را به صورت واقعي روي يک صفحه وب انجام دهيد .

4) سند مدل شیء یا DOM : پنل DOM ، در واقع سند مدل شيء يک عنصر در صفحه وب را نمايش مي دهد اين بخش بيشتر براي کساني که با جاوا اسکريپت يا اسکريپت هاي کلاينت سايد کار مي کنند مناسب است .

در زمانیکه که قصد بررسی سریع موردی در مرورگر خود در زمانی که به کد های اچ تی ام ال صفحه وب دسترسی ندارید یا پشت کامپیوتر خود نیستنید یا اینکه اصلا کد های این صفحه وب را شما ننوشته اید فایر باگ بسیار عالی و مفید عمل میکند . در پنل نمايش ند هاي اچ تي ام ال فاير باگ ، مي توانيد با کليک بر روي هر کدام از کد ها به آنها بپردازيد و نتيجه نهائي را روي صفحه وب مشاهده کنيد.
چند تا نکته ديگر در اين رابطه لازم است که اضافه کنم:

افزودن / ويرايش کردن و حذف کردن تمام عناصر اچ تي ام ال

براي مثال در صورت حذف اين div چه اتفاقي براي floats صفحه خواهد افتاد؟

افزودن / ويرايش و حذف ID وکلاس

براي مثال در صورت حذف اين کلاس آيا خصوصيات ارائه شده با مشکل مواجه مي شوند؟

قرار داد تکميل کننده هاي بيشتر در عنوان ، متن ها و روي دکمه ها براي تست line brek يا شکست خطوط متني

افزودن استايل هاي inline موقتي براي تست سريع با استفاده از خصوصيات html

مثلا آيا اين هايپر لينک hyperlink با اين استايل بهتر مي شود style=”color:#00aeef” or style=”color:# 067fad”

فاير باگ کد هايي ويرايش شده را ذخيره نمي کند . در صورت کليک يک لينک با رفرش کردن صفحه تغييرات انجام شده ناپديد مي شوند . بنابر اين بهتر است يک اديتور متون مثل نت پد در کنار خود داشته باشيد که کد هاي جديد و دستاورد هاي خود را در آن يادداشت کنيد
اصلاح سي اس اس هاي اجرا شده .

اصلاح سي اس اس محل آخرين اقدام براي طراحان وب است جائي که تغييرات اصلي انجام مي شود. همانطور که گفته شد بررسي عناصر اچ تي ام ال در صفحه وب و ظاهر سلسله مراتبي آن در پنل نمايش ند ها انجام مي شود. اين استايل ها بر اساس حروف الفبا مرتب سازي شده است و توسط سلکتورها گروه سازي مي شوند .

اين سلکتورها در دستور سي اس اس هاي ارائه شده نمايان مي شود سي اس اس هاي که در صفحه استايل شيت آخر نوشته شده اند بالا تر قرار مي گيرند و آنهايي که در استايل شيت در ابتداي صفحه نوشته شد ه اند در پائين صفحه قرار مي گيرند . مثال بالا در مورد وب سايت هايي داراي چندين صفحه استايل يا استايل شيت متفاوت است .

فاير باگ عناصر اچ تي ام الي که فعال و در تغييرات موثر هستند را با کشيدن خط روي عناصر سي اس اسي که جايگزين آنها شده اند، مشخص مي کند. اگر روي يکي از عناصر خطي کشيده شده بود اين بدين معني است که قانون ديگري در سي اس اس اوليت بيشتري نسبت به اين قانون بر روي يک عنصر واحد داشته است .

چيز جالب که در پنل کناري بخش سي اس اس وجود دارد اين است که اين کد ها قابليت اديت شدن را دارند مثلا اگر مي خواهيد ببيند که وب سايت چه تغييري مي کند اگر شما padding-top را به 22px تغيير بديد فقط کافي روي عدد کليک کنيد و اون رو تغيير بديد يا حتي مي تونيد اون خصوصيت را اديت کنيد يا خصوصيت جديدي به آن اضافه کنيد .

شما حتي مي توانيد خصوصيتي را غير فعال کنيد و ببيند در صورت عدم وجود اين قانون صفحه وب به چه صورت تغيير ميکند. اين قابليت براي پيدا کردن کد ها و خطوط غير قابل استفاده در سي اس اس مفيد مي باشند و به شما در کشف علت استفاده خصوصيات مختلف کمک مي کند .

وقتي شما در حال اديت کردن کد هاي سي اس اس در پنل کناري سمت راست صفحه هستيد با دکمه اينتر مي توانيد به سلول قابل اديت بعدي برويد، با اين دکمه مي توانيد براي ويرايش از يک خصوصيت به مقدار عددي آن و سپس به خصوصيت بعدي برويد. وقتي در آخرين خصوصيت يا مقدار يک بخش از يک سلکتور هستيد دکمه اينتر ، يک خط جديدي را براي افزودن خصوصيت و مقدار عددي جديد ارائه مي کند .

اگر شما تمايل داريد سي اس اس ي را به عنصري که مقدار عددي و کلاس ID ندارد ( که در اينصورت در پنل سمت راست کناري ديده نخواهد شد ) شما ميتوانيد يک استايل inline در پنل نمايش ند هاي سمت چپ با در پنل سي اس اس اضافه کنيد .

پنل سي اس اس يک نمايي را از کد هاي سي اس اس در استايل شيت هاي متعدد که شما به سايت اضافه کرديد مي دهد Source edit mode مد اديت سورس يا منبع، شما به ويرايش مقادير يا ارزشها مي پردازيد ( که شبيه پنل اچ تي ام ال سمت راست است که ما راجع به آن توضيح داده ايم ) در اين بخش مي توانيد آزادانه کد هاي خود را مانند وقتي که در اديتور خود هستيد تايپ کنيد .

محدوديت ها و خصلت هاي فاير باگ
با توجه به اينکه فاير باگ داراري خصلت هاي خوب زيادي است اما سرعت انتشار امکانات جديد درون فاير فاکس ديوانه کننده است و چه کسي مي تواند از اين موضوع ايراد بگيرد؟

با وجود ویژگی های که فایرباگ دارد این برنامه دارای یکسری محدودیت هایی نیز می باشد مانند عناصري در اچ تي ام ال که داراي خصوصيت هاور hover هستند!
اين سخت است که عناصري را که داراي سي اس اس هستند اشکال زدايي کرد داراي قوانين هاور و يا داراي هاور جاوا اسکريپتي هستند مانند منوهاي دراپ دان چون وقتي موس رو از روي انها بر مي داريم خصوصيتشون کاملا عوض مي شوند موضوع اين است که شما بايد چاره اي بيابيد که به بررسي عناصر تودر تو ( که تا زماني که روي عناصر اصلي کليک نکرده ايد پنهان هستند ) ، از طريق بررسي عناصر اصلي بپردازيد .

پيشنهاد اين است که از طريق خصوصيات استايل اچ تي ام ال اين عنصر را مجبور به باز شدن و ديده شدن آن نمائيد البته ايده خوبي براي تست هاي روي وب سايت هاي اجرا شده و لايو نيست اما تا حدي موثر است .

در مثال زير مي خواهيم يکي از آيتم هاي ليست غير منظم را از منوي flyout-menu بررسي و رفع عيب کنيم و جاوا اسکريپتي وجود دارد که باعث مي شود منو زماني که موس روي ان نيست پنهان شود .


روش های ارتقا رنکینگ سایت
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 1:45

در این مقاله سعی کردیم تا شما را با روش های ارتقا رنکینگ سایت آشنا کنیم . بهترین روش برای ارتقا رنکینگ سایت وارد کردن مطالب پرمحتوا می باشد . با استفاده از مطالب با ارزش بازدید وب سایت شما افزایش پیدا خواهد کرد و به دلیل این افزایش بازدید ، موتورهای جستجو سایت شما را مفید خواهد شناخت .

ارتقا رنکینگ سایت

اضافه کردن مطالب جدید و بروزرسانی سایت نیز برای موتورهای جستجو قابل توجه می باشند بنابراین برای افزایش رنکینگ سایت خود نباید این نکته را فراموش کنید .
شما باید بتوانید در عرصه ی وب به شناسایی رقبای خود بپردازید شناسایی رقبا به شما می فهماند که آنها از چه تکنیک هایی برای ارتقا رنکینگ استفاده می کنند و شما نیز از روش های موفقیت آمیز آنها در زمینه ی سئو می توانید بکار گیرید . یکی از راه هایی که در بهینه سازی سایت موثر است داشتن ارتباط با کاربران در سایت های اجتماعی می باشد برای این کار موتورهای جستجو نگاه مناسب و مطلوبی به وب سایت هایی دارند که به منابع معتبری لینک می شوند .

استفاده از کدهای HTML می تواند در برجسته کردن کلمات کلیدی کمک کند البته این کار باید توسط افراد سئوکار صورت گیرد . برای افزایش کارایی سایت خود  باید افراد زمان بیشتری را در سایت شما بگذرانند برای این کار از Bounce rate استفاده کنید تا به درصد ورود و خروج افراد مشخص شود . همانگونه که در سایر مقالات سئو گفته شد شما می توانید با پشتیبانی رایگان به جذب مشتری کمک کنید این کار علاوه بر اثبات توانایی شما در خدماتی که ارائه می دهید می تواند به جذب بیشتر کاربران و اضافه کردن کاربران ثابت کمک کند و رتبه سایت شما را ارتقا دهد.

لازم به ذکر است هنگامی که پیوند لینک به صفحهء اصلی وب شما از دیگر بخش های وب سایت شما برقرار می شود، باید اطمینان حاصل فرمایید که پیوند شما به نام دامنه لینک شود .به جای گیج کردن موتورهای جستجو با داشتن دو یا چند صفحهء اصلی جداگانه مانند /index.html/ ،به موتورهای جستجو در تشخیص نام دامنه تان به عنوان Anchor text کمک کنید تا صفحهء اصلی وب سایت شما در بالاترین رتبه صفحهء نتایج موتور جستجو قرار گیرد. این اتفاق در سیستم مدیریت محتوای استانداردی مثل وردپرس هرگز اتفاق نخواهد افتاد . با رعایت موارد بالا می توانید با طراحی وب سایت مفید و استاندارد یکی از بهترین شرکت های طراحی سایت شناخته شوید .


خطر سئوی زیاد برای سایت
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 1:44

در این مقاله می خواهیم شما را با خطر سئوی زیاد برای سایت آشنا کنیم . پس از انتشار الگوریتم seo over optimization یکسری محدودیت هایی در زمینه ی سئو بوجود آمد به طوریکه اگر بیش از حد از تکنیک های سئو استفاده شود گوگل از امتیاز سایت شما کم خواهد کرد .

خطر سئوی زیاد برای سایت

این الگوریتم قوانیم و راه کارهای جدیدی را برای سئو کاران به همراه داشته است . در اینجا راه کارهایی به شما نشان خواهیم داد تا با استفاده از آن ها سئوی شما باعث کاهش امتیاز شما نشود .

کاهش لینک ورودی و افزایش کیفیت لینک ها از مهمترین نکات در الگوریتم جدید می باشد همچنین بهتر است ورودی سایت شما از وبلاگ ها و وب سایت هایی که با موضوع شما مرتبط هستند استفاده شود . برای این کار به غیر از لینک دادن به صفحه اصلی سایت به صفحات داخلی نیز لینک بسازید تا بک لینک سایت شما حالت طبیعی داشته باشد . استفاده از کلمات کلیدی به تعداد مناسب نیز از عواملی است که در رنکینگ سایت موثر می باشد ، در انتخاب کلمات کلیدی می توانید از کلمات کلیدی مترادف استفاده کنید ، اگر استفاده از کلمات کلیدی در جای مناسب و با تعداد مناسب به موتورهای جستجو نشان می دهد که سایت شما محتوای طبیعی دارد و اینکار خود باعث افزایش امتیاز و سئو می شود .

سعی کنید برای انتخاب کلمات کلیدی از کلماتی استفاده کنید که خیلی کوتاه نباشد زیرا استفاده ی بیش از حد از کلمات کلیدی کوتاه باعث می شود تا موتورهای جستجو این امر را به عنوان Over Optimization تشخیص دهند و سایت شما را جریمه خواهد کرد بنابراین توجه داشته باشید که در کلمات کلیدی از کلمات کلیدی طولانی تر هم استفاده کنید تا محتوای سایت طبیعی تر جلوه کند .

در بسیاری از سایت هایی که دارای فروشگاه اینترنتی هستند به علت فروش محصولات مرتبط با هم گوگل محتوای سایت شما را تکراری حساب خواهد کرد بنابراین برای جلوگیری از بروز این مشکل سعی کنید از مطالب تکراری ناخواسته و غیرعمدی سایت خود را کاهش دهید تا گوگل این کار شما را یک امتیاز مثبت حساب کند .

همچنین شما می توانید با انتخاب عنوان مناسب برای لینک داخلی سایت خود از خطرات سئو در امان بمانید برای مثال هنگامی که می خواهید کاربر را به قسمت دانلود ها راهنمایی کنید از عباراتی مانند دانلود فایل ها از سایت،آموزش دانلود از سایت استفاده کنید . با رعایت موارد بالا می توانید از خطر سئوی زیاد برای سایت در امان بمانید و در بین شرکت های طراحی سایت بتوانید در زمره ی شرکت های برتر قرار گیرید .


افزایش رتبه سایت در الکسا چگونه است ؟
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 1:44

با توجه به مقاله رتبه الکسا (Alexa Rank) چیست در این قسمت می خواهیم بدانیم افزایش رتبه سایت در الکسا چگونه است ؟

افزایش رتبه سایت در الکسا

با توجه به اینکه رتبه الکسا بر اساس تعداد بازدیدکنندگان وب سایت که نوار ابزار الکسا را نصب کرده اند سایتها را رتبه بندی می نماید بنابراین برای افزایش رتبه سایت در الکسا باید نوار ابزار الکسا را نصب نمایید و سایت خود را به عوان صفحه اصلی مرورگر خود قرار دهید .
√ اسکریپت ویجت را در سایت خود نصب کنید برای این کار باید کدی را از وب سایت الکسا دانلود کرده و در مستر سایت خود قرار دهید این کار میزان پیشرفت وب سایت شما را در الکسا نشان می دهد .
√ ابزار رتبه الکسا را در وب سایت خود قرار دهید .با این کار حتی اگر کاربر از نوار ابزار الکسا استفاده نکرده باشد با توجه به تعداد کلیک هایی که روزانه ثبت می شود به منزله ی بازدیدکننده به شمار می رود .
√ با تشویق دیگران به استفاده از نوار ابزار الکسا تعداد بازدیدکنندگان سایت خود را افایش دهید در نتیجه روی رتبه الکسا تاثیر مثبت خواهد گذاشت .
√ از دوستان و آشنایان خود بخواهید تا به وب سایت شما سر بزنند و نظر و امتیاز دهند .انجام این کار می تواند بر روی رتبه تاثیرگذار باشد .
√ قرار دادن مقالات مفید و جدید نیز می تواند در افزایش ترافیک سایت شما موثر باشد و موجب افزایش رتبه الکسا شود .
√اطلاعات سایت خود را بروز کنید چون الکسا نیز همانند گوگل به وب سایت هایی که به طور منظم به روز می شوند رتبه بیشتری می دهد.
√از تبلیغات کلیکی استفاده کنید. در موتورهای جستجو مثل گوگل تبلیغات بدهید یا به دنبال عباراتی باشید که بیشتر جستجو می شوند تا بازدیدکنندگان بیشتری جذب نمایید.
با رعایت موارد بالا در طراحی سایت خود می توانید رتبه سایت خود را در الکسا ارتقا دهید .


مزایا و معایب طراحی سایت های داینامیک
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 15:44

در این قسمت از مقالات طراحی سایت می خواهیم شما را با مزایا و معایب طراحی سایت های داینامیک آشنا کنیم .
امروزه طراحی سایت های داینامیک به دلیل قابلیت ویرایش ساده و بروزرسانی ، بیشتر مورد توجه درخواست کنندگان طراحی سایت ها قرار می گیرند . صفحات داینامیک بیشتر محتوا را از یک پایگاه داده فراهم می کند بنابراین ویژگی شما می توانید به راحتی به بروز رسانی وب سایت خود بپردازید زیرا به جای تغییر چند صفحه ، فقط اطلاعات پایگاه داده به روز رسانی می شود .

مزایا و معایب طراحی سایت های داینامیک

در اینگونه وب سایت ها با توجه به زبان های برنامه نویسی پیچیده ای که استفاده می شود امکاناتی نظیر صفحات هوشمند ،فرمها و جستجوهای پیچیده در آن ها امکان پذیر می باشد و پیاده سازی آن به گونه ای است که در حقیقت صفحه ای وجود ندارد و تنها با درخواست کاربر ایجاد می گردد . آدرس صفحات داینامیک اغلب دارای علامت سوال (?) است؛ همینطور وجود علامتهای % ، = ، +، $ یا & در یک آدرس می تواند بیانگر داینامیک بودن آن باشد که به تمام علامتهای بعد از ؟، Query String می گویند. برای مشاهده یک نمونه از صفحات داینامیک، در گوگل کلمه ای را جستجو کنید؛ صفحه نتایج جستجو، یک صفحه داینامیک می باشد.

تنها مشکل طراحی سایتهای داینامیک اینست که به اندازه سایتهای استاتیک، گوگل فرندلی نیستند و برخی از موتورهای جستجو قادر به ایندکس نمودن آن نمی باشد و یا فقط برخی از صفحات آن را ایندکس می کنند . زیرا برای ایجاد صفحات داینامیک، می بایست یکسری متغیر انتخاب یا تکمیل شود سپس دکمه ثبت کلیک شود؛ و از آنجا که صفحه ای حقیقی وجود ندارد؛ در نتیجه ممکن است رباتهای موتورهای جستجو قادر به خواندن این گونه از صفحات نباشند.
برخی از طراحان وب ، صفحات داینامیک را طوری پیاده سازی می کنند که موتورهای جستجو امکان دسترسی به آنها را ندارند زیرا توانایی فراهم کردن متغیرهای لازم برای ساخته شدن آن صفحات را در اختیار ندارند . با داشتن این آگاهی در زمینه ی طراحی سایت می توانید سایت مورد نیاز خود را انتخاب کنید .


پیج رنک گوگل (Google PageRank) چیست؟
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 16:30

گوگل با تجزیه و تحلیل وب سایت شما و تعداد لینک های ورودی و خروجی سایت رتبه ای را برای سایت شما در نظر می گیرد که این رتبه عددی بین 1 تا 10 می باشد و هرچقدر عدد رتبه به 10 نزدیکتر باشد صفحه موردنظر لینک های ورودی بیشتری داشته و از نظر موتورهای جستجو دارای ارزش بیشتری هستند و مسلما در رتبه ی بالاتری قرار خواهند گرفت.

با توجه به این نکته که وب سایت هایی که در لینک های بالاتری قرار گرفته باشند بازدید بیشتری خواهند داشت پس سایت باید طوری طراحی شود که بتواند در گوگل معرفی شده باشد و دارای گوگل رنگ بالا شود در جهت این کار شما باید با اصول بهینه سازی سایت ( سئو ) آشنایی پیدا کنید تا بتوانید بازدید خود را بالا ببرید و بازاریابی خود را افزایش دهید و طبیعتا به دنبال آن مشتری بیشتری را خواهید داشت.


تفاوت http با https در امنيت اطلاعات
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 16:30

از آنجایی که HTTP مخفف Hyper Text Transport Protocol می باشد و به معنی یک پروتکل می باشد و از آن جهت رد و بدل اطلاعات میان سرور و کاربر در زمینه ی طراحی سایت استفاده می باشد . پروتکل ها اغلب متني هستند و نحوه مکالمه بين کلاينت و سرور را تعيين مي کنند . فرق بین HTTP و HTTPS در یک S میباشد که این S مخفف کلمه ی Secure به معنی امن می باشد به عبارتی زمانی که شما در حال تبادل اطلاعات در یک وب سایت می باشید اگر این وب سایت دارای پسوند HTTPS باشد شخص دیگری قادر به استفاده از اطلاعات شما نخواهد بود به عبارتی امنیت HTTPS از HTTP می باشد .

در اینجا این نکته قابل تامل است:
در HTTPS اطلاعات ابتدا به کد تبدیل شده و به سرور ارسال می‌گردد. سپس این کد در سرور رمز گشایی شده و به زبان قابل فهم بر می‌گردد . این کار مقداری زمان بر بوده و بنابراین سرعت HTTPS از سرعت HTTP کمتر است همچنین HTTP از Port شماره 80 و HTTPS از Port شماره 443 استفاده می کند .

هنگامی که شما از سایتی بازدید می کنید اگر عبارت HTTP ظاهر شود و شما اطلاعات خود را کرده باشید در برابر امنیت اطالاعات شما هیچ تضمینی وجود ندارد و اطلاعات شما توسط هکرها قابل تغییر خواهد بود .

از آنجایی که امنیت در دنیای مجازی بسیار حائز اهمیت میباشد در وب سایت هایی مانند بانک ها بسیار اهمیت دارد همچنین پروتكل //:https معمولاً براى بانك ها، ايجاد حساب كاربرى و ورود كاربرى به پورتال ها - سرويس دهنده ها پيغام الكترونيكى ،.. خريد اينترنتى و فروشگاه هاى اينترنتى، ورود به صفحات با اطلاعات سرى و مهم و غيره استفاده مى شود .

همچنین بعد از وارد شدن با پروتکل HTTPS، اطلاعاتی در رابطه با امنیت اعمال شده در سایت و گروه ارائه دهنده این امنیت نمایش داده می‌شود . این اطلاعات معمولا ( در اکثر مرورگر ها ) بصورت قفلی در پایین صفحه موجود بوده و بعد ازکلیک بر روی آن این اطلاعات را مشاهده خواهید کرد .

تعداد از شركت هاى امنيتى مانند Verisign و Goddady اين سرويس را ارائه مى دهند كه جهت تبديل اطلاعات سرورى كه شما به آن متصل شده ايد به اين سرور ها مراجعه مى كند.سود اصلی HTTPS جلوگیری از Sniff کردن اطلاعات هست . یعنی برای مقابله با دزدهای اطلاعاتی که در مسیر قرار می گیرند.سود اصلی HTTPS جلوگیری از Sniff کردن اطلاعات هست . یعنی برای مقابله با دزدهای اطلاعاتی که در مسیر قرار می گیرند.لازم به ذکر است که برای تهیه ی پروتکل HTTPS باید ماهیانه هزینه ای را پرداخت کرد که هزینه یآن بر اساس سرعت اینترنت (512 -256) می باشد که هرچه سرعت بالاتر باشد هزینه ی بیشتری را باید پرداخت کرد .

نکته ی آخر اینکه در هنگام ورود به این سایت‌ها حتما به اطلاعات امنیتی توجه کنید. ممکن است امنیت در کار نبوده و همه اینها با برنامه نویسی ساده‌ای برای شما نمایش داده شود پس در جهت افزایش امنیت شما در زمینه ی طراحی وب سایت بهتر است از این ویژگی اطلاعاتی داشته باشید .


روش پیدا کردن اولین مشتری در طراحی وب سایت
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 16:30

یکی از مهمترین دغدغه ها پس از راه اندازی شرکت در عرصه ی طراحی سایت این سوال پیش می آید که چطور بتوانند برای خود مشتری پیدا کنند و دارای سابقه شوند.
در این مقاله می خواهیم به شما آموزش دهیم که چطور اولین مشتری خود را پیدا کنید.لازم است برای جذب مشتری مواردی را رعایت کرد که از جمله ی این موارد وابسته کردن مشتریان به خود می باشد .

برای انجام این کار بهتر است با مشتری طوری صحبت شود که ارزش کاری شما را بداند .در راستای این کار بسیاری از برنامه نویسان قیمت کاری خود را کاهش می دهند تا بتوانند مشتری بیشتری را جذب کنند اما از عواقب این کار این است که طراح سایت معمولا وقت کمتری را برای طراحی سایت می گذارد و به همین دلیل کیفیت کار کاهش پیدا خواهد کرد.

با انجام بخشی از کار به صورت رایگان یا هزینه ی کمتر نیز می توانید اعتماد مشتری را جذب نمایید به این صورت که می توانید به مشتری بگوئید که قیمت طراحی شما چقدر است ولی حاضرید که بخشی از کار را برای نمونه طراحی کنید و برای این کار هزینه کمی دریافت کنید و یا اصلا هزینه ای دریافت نکنید و در صورتی که مشتری از کار شما راضی بود بقیه کار را ادامه دهید و طرح را تکمیل کنید با این کار مشتریان می توانند بدون ریسک، سرویس شما را امتحان کنند و در صورت رضایت، از خدمات شما استفاده کنند.
توجه داشته باشید ، هنگامی که می خواهید شرکت خود را معرفی نمایید حتما ذکر شود که در چه زمینه ای از طراحی وب سایت تخصص دارید با انجام این کار مشتری جدی تر قصد انتخاب شرکت شما را برای طراحی سایت خواهد کرد.

یکی از رایج ترین اشتباهات در زمینه ی طراحی سایت قطع ارتباط مشتری با طراح سایت پس از اتمام پروژه می باشد حتی پس از مدتی برای ایجاد کوچکترین تغییر حق الزحمه مطالبه می کنند که از نظر ما این روش کاملا اشتباه است و باید همچنان پس از اتمام کار با مشتریان خود در تماس بود و برخی از کارهای کوچک که زمانی از شما نمی گیرد را به طور رایگان برای مشتری انجام داد انجام این کار و سریع جواب دادن به مشتری باعث می شود که مشتری بداند شما قابل دسترس هستید و به دنبال آن دوستان و آشنایان خود را به سوی شما هدایت کند.
یک طراح حرفه ای میداند که در سایت حرفه ای خود و همچنین آشنا کردن مراجعان به تخصص خود حتما مطالبی در زمینه ی تخصص خود و طراحی سایت را در وب سایت خود عرضه می کند با انجام این کارها شما هستید که مشتری خود را گلچین می کنید و این مشتری است که توسط شما انتخاب می شود نه انتخاب شما توسط مشتری!

حال سوالی که پیش می آید چطور بتوانیم اولین مشتری خود را پیدا کنیم . در ابتدای کار به درآمد بالا فکر نکنید . همانقدر که فکر می کنید مشتریان اولیه شما اعتبار شما خواهند شد به آنها اعتبار بدهید و با انجام درست طراحی هم اعتماد آنها را جلب کنید و هم سابقه خوبی برای خود درست کنید.توجه داشته باشید که اولین مشتریان برای شما مهم هستند زیرا بازخورد ارزشمندی برای بهبود عملکردهای تجاری شما ارائه می کنند همچنین این مشتریان می توانند کمپین های بازاریابی بعدی شما را هدایت کنند.

برای شروع در ابتدای کار شما می توانید یک لیست از تمام افراد دوست و آشنا تهیه کرده و با فرستادن ایمیل و تماس گرفتن با این اعضا می توانید کار جدید خود را آغاز کنید.برای مثال شما می توانید به دوستان شخصی و دوستان آنها ، آشنایان تجاری ، کسانی که در گروه های اجتماعی مانند NGO ها و انجمنهای خیریه فعالیت دارند مراجعه کنید.
همین طور می توانید تخفیف و مشاوره مجانی را نیز در این نامه پیشنهاد کنید که می تواند باعث جلب توجه و مهیج شدن فعالیت های شما نیز باشد.‌ همین طور شما می توانید به افرادی مراجعه کنید که می توانند افراد مناسب را به سمت شما هدایت کنند.
در آخر فراموش نشود که آشنایی با جدیدترین فناوری ها و تکنولوژی های روز دنیا خود نقش اساسی در کار شما و همچنین ماندگاری شما در بازار می باشد.


رتبه الکسا (Alexa Rank) چیست؟
نوشته شده توسط سعیده در ساعت 16:30

سایت الکسا در زمینه ی معرفی و رتبه بندی وب سایت های اینترنتی فعالیت می کند که در زمینه ی خود یکی از معتبرترین منابع اینترنتی می باشد . الکسا بر اساس بازدید کاربرانی که نوار ابزار الکسا را در مرورگر خود نصب کرده اند ، به وب سایتها رتبه می دهد و امکان بررسی آمار و تعدا بازدید کاربرانی که این نوار ابزار را نصب نکرده باشند ، ندارد . الکسا این امکان را برای شما فراهم می کند که خودتان را با رقیبانتان مقایسه کنید همچنین یک ابزار خوب برای بهینه سازی سایت است.

الکسا رتبه ی هر سایت را بر اساس بازدید روزانه ی سایت و همچنین طراحی سایت استاندارد و مطابق با استانداردهای سئو محاسبه می کند.همچنین رتبه هر سایت در الکسا بسیار حائز اهمیت است زیرا رتبه الکسا به همراه رتبه ی گوگل معیاری مناسب برای سنجش اعتبار و میزان بازدید از سایت شما می باشد زیرا این رتبه از طرف صاحبان وب سایت ها بسیار ورود توجه می باشد پس باید تلاش شود تا با بهبود رتبه در تقابل با رقبای خود در بازار تجارت الکترونیک جایگاه مناسبی تصاحب نمایند .